ANNONS

Min morgon i bilder

/

Inlägget innehåller annonslänkar

IMG_9k566
Ääääntligen lördag! Jag har aldrig sett fram emot helgen såhär förut (förutom när jag gick i skolan). Men mina dagar ser ganska likadana ut oavsett om det är helg eller inte eftersom att jag jobbar varenda dag, men sen Jesper bytte jobb och jobbar måndag till fredag så har helgen blivit något som jag verkligen ser fram emot igen. Jag älskar det!  Den här helgen bor Barbie hemma hos oss också så vi har mysigt allihopa här hemma i soffan. Dock så har jag sovit jättedåligt för jag har knappt fått någon plats i sängen då både Barbie och Jesper bredde ut sig så att jag blev trängd… 

BeFunky---collage
Eftersom att det är lördag så passade jag på att ha lite spamorgon innan frukost. Jag duschade och satte i en hårinpackning som jag lät sitta i 1 timme och under tiden den satt i så har jag suttit i soffan med ansiktsmask (känner mig as-sexig med den på) och kollat YouTube, så skönt! För er som undrar vad det är för mask så är det en kladdfri lermask  med Vitamin B12 och svart te, som rengör porerna och lätt ”plumpar” huden. Jag älskar den så jag har klickat hem ett 3-pack. Den finns att köpa HÄR (klick!!) . Efter en timme i soffan klev jag in i duschen igen och tvättade ur inpackningen och gjorde en coffeescrub. Jag har faktiskt aldrig gjort det förut men jag har haft en kaffe scrub från Frank Body (vegansk självklart) som jag fick i ett pressutskick för flera månader sedan i lådan som jag aldrig använt. Jag måste dock säga att jag blev chockad över hur skön den var, jag blev SÅÅÅ len!!  Måste köpa fler! För er som undrar så är det DEN HÄR (klick!!)

BeFunnky---collage
Såhär låg Daisy i min morgonrock medan jag grejade i badrummet. Hon är ju världens sötaste?!  Sen till frukost gjorde jag rostade mackor med avokado, tomat, rödlök och örtsalt. Så himlans gott! 🙂 Nu ska jag ta på mig kläder och lite mascara och sen ska jag, Jesper och hundarna åka iväg till en skog och gå långpromenad.

1
20

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00