Godmorgon! Idag kommer jag med en ny vlogg igen, eller egentligen blev den här uppladdad på YouTube igår! Om du vill se videorna direkt när de blir uppladdade istället för när jag väljer att lägga upp dem här på bloggen så kan ni prenumerera på min Youtube kanal HÄR (klick!!).

Som jag har skrivit så har jag inte mått så bra på senaste och i den här vloggen öppnar jag upp mig lite mer och visar mig sårbar. Jag brukar oftast försöka att hålla ihop de dagarna som jag vloggar men just den här dagen gick det inte och allt bara brast. Men jag tycker att det känns viktigt att visa att jag inte alltid är jätteglad och att allt i mitt liv inte är toppen även om det ibland kan se ut som det i mina sociala kanaler. Men jag är också ledsen ibland och jag har mina egna fighter som inte syns på internet.

Om ni gillar videon får ni gärna lämna ett gilla hjärta. <3 kram!

 1. Amanda skriver:

  Dina vloggar är alltid så härliga, du verkar vara en så fin person Ellen!

 2. Hej!
  Tänkte bara tipsa om att du kanske kan snurra på mattan så att brännmärket hamnar under soffan istället. Kram

  1. Hej finis! Ja det hade ju varit smidigt men mattan är tyvärr förstörd på andra sidan och det är därför den är vänd mot väggen under soffan. Så vi hade redan innan jag brände den nu pratat om att köpa en ny så detta gjorde inte så mycket.

   Kram

 3. Madde skriver:

  Hej Ellen! Jag undrar om du använder en app eller liknande när du kör yoga och i så fall vilken? Det känns som att jag har prövat alla men ingen är jättebra.
  Kram!

  1. Hej fina!
   Jag använder appen som heter Yoga studio. Kan rekommendera den, tycker att den är bra! kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..