Idag har jag haft en väldigt bra dag. Jag har spenderat min förmiddag på Rapunzel of Sweden (klick!!) nämligen och jag tycker alltid att det är så himla mysigt där! Emma som jag brukar gå till är helt fantastisk och idag sa vi faktiskt att vi ska se till att ses någon dag utanför salongen för att bara snacka och kanske käka något. Jag gillar henne så mycket!

BeFunky-collakjge
Sist jag var på rapunzel vilket är cirka 8 veckor sedan så startade jag och Emma  ”operation få friskt hår”. Om ni vill veta varför mitt hår blivit så himla tunt och slitet från första början och vad operation friskt hår innebär så skrev jag om det HÄR (klick!). Jag fotade bilden till vänster här ovan som ”före bild” som vi ska jämföra med om ungefär 6 månader. Bilden till höger är fotad idag och jag tycker ändå att mitt hår har blivit liiiite längre under dessa 8 veckor. Lite. Det känns bra! Mitt hår har inte gått av i topparna vilket det annars gör, jag har liksom haft lika kort hår nu i flera år för att mina toppar alltid går av men den här gången har det hållit! Jag tror att det har mycket att göra med att vi ha klippt mitt hår och tagit bort de slitna topparna istället för att låta det vara och gå av.

nya håretpseed
Idag utöver att klippa bort de slitna topparna så la Emma en mörkare bottenfärg som jag hoppas ska hålla! Mitt hår är blont naturligt och mörk färg verkar inte vilja fästa så bra på mig utan det blir ljusare ganska snabbt igen. Men jag tycker att det ger så fint djup med en mörk botten så vi färgade ändå och jag hoppas att mitt hår vill dra åt sig färgen!
Sen satte jag i ännu längre extensions, hehe. Jag tänkte att det skulle vara fint nu med långt svall när jag åker till Australien. Så ska jag gå där på stranden med beach waves.  Jag är  verkligen jättenöjd med resultatet!

Jag använder tejpmetoden och har i färgerna #R14/613 Cendre Golden och #P14/60 Cendre Ash Blond Mix. För dig som vill köpa hem extensions och sätta i själv eller ta med och låta din frisör sätta i dem så kan ni köpa det HÄR (klick!!)

 1. Alma skriver:

  Vad fint håret blev! Hur många tejpslingor har du totalt insatt?

 2. Viola skriver:

  Var är tröjan från? 🙂

 3. Hej Ellen!
  Vilken torrshampoo använder du? Verkligen behöver tips !!

 4. Karolin skriver:

  Hej Ellen!!

  Hoppas det inte är allt för privat att fråga, men hur har det gått med dina bröst osv? Hur mår du nu? Vill du berätta hos vilken kirurg du gick till nu senaste gången? 🙂

  tack för en så himla bra blogg <3

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..