Godmorgon finaste ni! Jag är uppe med tiden idag, klockan är bara strax efter 7 och jag har på mig kläder, har sminkat mig och är redo att gå ut genom dörren. Skönt!

Här har vi en vlogg som jag laddade upp på YouTube igår. Dagen som ni ser här är i lördags. Det var verkligen en så så skön dag, verkligen den perfekta lördagen! Bland annat så åkte jag och Jesper till Nyckelvikens naturreservat med båda mina hundar och gick en lång promenad, testade drönaren inför australien vloggarna, fikade osv.  Det var verklige härligt att komma ut i skogen och låta hundarna springa fritt. Man märker verkligen hur mycket dem älskar det och det gör mig så glad

Utöver att gå i skogen med hundarna så tog vi tag i saken att rensa förrådet. Det är en sak som vi har behövt göra länge men skjutit på för att det känts jobbigt. Men nu i helgen så hade vår bostadsrättsförening tagit hit en container så alla i området städade och rensade så vi tog tag i det också. Det gick ändå väldigt snabbt och vi var klara på mindre än 2 timmar. SÅ SKÖNT! Jag känner mig verkligen tillfreds efter detta. 

PS: Jag såg på YouTube att det var vissa som frågade om vi slängde kläderna som i videon syntes att vi la i svarta sopsäckar. Flera verkade missa att jag i slutet av videon sa att inget av det som kan återanvändas slängdes utan det körde vi till Stockholms stadsmission (myrorna) sen samt att min mamma ville ha lite av de kläderna som jag inte använder så hon tog lite också. 🙂 Jag ville bara klara upp det så att det inte blir missförstånd! Inget ska slängas i onödan. 

Om du gillade den här videon och i så fall får du mer än gärna lämna ett gilla-hjärta!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..