ANNONS

Mammas första smoothie bowl

/

Idag har jag haft fullt upp hela dagen idag verkligen och jag är helt slut. Men min dag har hittills varit helt toppen! Jag träffade min mamma redan klockan 10 imorse och så tog jag med henne till Sthlm Raw.

IMG_9825
Fina mamma och min lilla Crazy. Mamma har faktiskt aldrig ätit en smoothie bowl i hela sitt liv. Hur sjukt är inte det?! Jag som typ lever för dessa underbara bowls.  Men idag introducerade jag mamsi till smoothie bowls och därför tog jag henne till Sthlm raw för dem har de godaste bowlsen i Stockholm.

IMG_9357
Den här bilden är lite ljug för den fotade jag för 2 veckor sedan när jag var där med Sabina. Men jag tog samma bowl idag men bilden från sist blev bättre så här är den. 😉 Detta är deras green  bowl som är fylld med banan, mynta, spenat, ananas och massa annat mumsigt! Den här är verkligen jättefräsch och efter att ha ätit den nu två gånger så har jag kommit fram till att jag måste börja ha mynta i mina smoothies hemma också, så jäkla gott! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
IMG_9813
Barbie var med också. Hon fick ligga i fönstret och spana… Så himla mysigt! Förresten, angående vad jag skrev överst i inlägget att jag har haft fullt upp… Efter frukosten så kom nämligen en leverans med ny inredning som jag har klickat hem. Så jag och mamma har dammsugit, skurat, monterat isär soffan, monterat ihop den, rullat ut mattor osv. Jag är helt slut nu och skulle behöva ta en dusch. Men det blev jättesnyggt! Ni kommer att få se resultatet senare. Stay tuned 

2
13

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00