ANNONS

Jag har testat lashlift

/

I tisdags var jag hos Elisabeth på Beauty Lounge Sthlm och gjorde ett lash lift. Jag har länge velat testa det men inte tagit mig tiden att gå och göra det. Men nu tänkte jag att jag ville göra det inför Australienresan när jag ändå tänkte gå osminkad mesta dels av tiden. 😀

före bild ögon2
före bild ögon32
Detta är före- och efterbilder på resultatet och båda bilderna är helt osminkade (eller förebilden har jag smink på huden). Lash lift är alltså att man permanent böjer sina egna fransar vilket gör att ögat ”öppnas upp” och fransarna ser längre ut när de är böjda. Plus att hon också färgade mina fransar svarta så att dem syns bättre! Jag tycker att det blev otroligt bra resultat och trots att jag är osminkad så ser det nästan ut som att jag har mascara på mig så jag har gått helt osminkad hela veckan på ögonen. 😀 Efterbilderna är tagna 4 dagar efter behandlingen.

IMG_9713
Den här bilden är helt oredigerad och tagen med blixt direkt efter jag hade gjort behandlingen i tisdags.

före bild ögonhel32
Jag är jättenöjd och tycker att det är kul att det har kommit en behandling där man framhäver sina egna fransar utan att behöva sätta dit extensions för att få fransarna att se böjda och svarta ut. 🙂  Vi får se hur länge det håller men Elisabeth sa att det skulle hålla i cirka 8 veckor. Spännande!

2
18

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00