Hej mina fina! Idag blev det en lång vlogg, över 20 minuter!! Hoppas att ni tycker att det är kul och att ni orkar kolla på hela videon.  

Det var så kul att få göra om lite hemma i den här vloggen. Vi har ju haft samma inredning sen vi flyttade in för två år sedan och att nu byta ut lite och piffa gjorde att hela rummet lyftes tyckte jag! Det var verkligen på tiden att vi bytte ut mattorna också. När Daisy var valp och kissade inne så blev det en hel del kissande på mattorna och trots att vi har tvättat mattorna så blev det aldrig riktigt bra. Den vi hade i sovrummet började mögla på grund av att den aldrig torkade efter tvätten och jag ska tala om för er att en möglig matta luktar FRUKTANSVÄRT, alltså vidrigt verkligen! Så i sovrummet har vi inte haft en matta på säkert 8 månader… Den i vardagsrummet tvättade vi men det var ändå fläckar kvar efter valp-kiss så den delen har varit gömd under soffan. Daisy har varit rumsren nu i flera månader men jag tror att det krävdes att jag skulle förstöra mattan lite till för att jag skulle ta tag i saken och klicka hem nya. Jag tycker att det blev sååå snyggt och jag älskar att mattorna är så stora. Jag tycker att hela vardagsrummet kändes större när mattan täckte hela golvet. Wow vad jag är nöjd
Kuddfodralen är ju drömmen också och jag tror att det kommer att framhävas ännu mer sen när vi byter ut de blåa tavlorna ovanför soffan mot ett grönt tema. Det kommer att bli jättesyggt!

INREDINGEN (Annonslänkar)
Naturvit matta i vardagsrummet
Rosa matta i sovrummet 
Kuddfodral i sammet med silverbrodyr
3-pack kuddfordral i sammet

Fasiken
I början av videon sa jag att jag skulle länka den hudvården jag använder då flera av er har frågat. Det jag använder dagligen är rengöring, serum och dag/nattkräm. Sen har jag vissa grejer jag använder som olika ansiktsmasker osv. Men jag länkar det som jag använder dagligen här:

MIN HUDVÅRD (Annonslänkar)
Micellar Cleansing Gel 
Serum
Dagkräm
Nattkräm

Till middag på kvällen så gjorde jag en One pit pasta med het tomatsås. En one pot pasta är precis vad det låter. Allt i samma kastrull! Detta är både enkelt och gott och i denna pastakastrullen hittar vi heta soltorkade tomater, vitlök, rigatoni pasta, spenat, växtmjölk och kryddor… Den är sååå god och ni bara MÅSTE testa att laga den här hemma. Här är receptet KLICK!!

 1. Ellen skriver:

  Jättebra vlogg! Ska definitivt testa pastan, verkar jättegott 🙂 Knas, men jag drömde till och med att jag lagade den inatt

  1. Åh vad glad jag blir att du gillade vloggen Haha, bästa! Då är det ödet att du ska laga den
   kram!

 2. Malin skriver:

  Hej! Tänkte bara säga (om du inte redan vet) att dina nya mattor är i viskos och således är extremt känsliga för vatten. Tänker att Daisy kanske spyr någon dag eller springer in med blöta tassar på mattan eller liknande så det finns risk att mattorna förstörs om du inte redan är medveten om hur känsliga de är.

  Varför jag säger det är för jag själv nyligen köpt en matta i viskos (dock från Åhléns) och en av mina katter spydde nyss ner den vilket har skapat en permanent fläck 🙁 Jag rekommenderar att du köper impregneringsspray för att skydda mattan samt ett torrschampo för mattor (allt finns på Mio). Själv tänker jag ju oftast att man kan torka bort en fläck med en blöt trasa men det är otroligt viktigt att trasan bara är fuktig när det är en matta viskos.

  Älskar verkligen mattorna dock, de är otroligt fina och mysiga 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..