ANNONS

PACKA MED MIG

/

Godmorgon! Wow alltså, jag är helt slut! Vi landade i Melbourne inatt och har redan hunnit byta hotellrum från ett till ett annat, sovit tills klockan tolv, ätit så mycket frukost att jag började må illa, varit på banken samt kollat på att köpa wi-fi och nu ligger jag i hotellsängen med uppknäppta jeans, pga: åt så mycket mat att min mage nästan sprängdes. Jag ska berätta mer om resan sen men nu vill jag dela dagens video med er.

Dagens video är en packa med mig där jag visar exakt allt som jag har packat med mig för en månad down under. Jag är väldigt tacksam att mitt bagage kom fram igår och inte tappades bort för den här väskan innehåller princip exakt alla sommarplagg jag äger… 

0
21

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00