ANNONS

Vi har hämtat vår husbil

/

Jag vet inte om jag har berättat för er vad jag ska göra här i Australien. Men jag och Jesper ska göra en riktigt husbilssemester längs östkusten här! Så igår var vi och hämtade ut vår husbil.

EBC8F0A1-F2B2-4EE3-B41A-C4B4BA4AA6E4
Ser ni hur stor den är? Inuti har vi kylskåp, gasspis med 2 plattor att laga mat på, vi har en sink med vattenkran, vi har ett matbord med soffa på vardera sida om som man sedan kan bygga om till en dubbelsäng! Ja, egentligen har vi allt förutom toalett  

Vi ska nu bila från Melbourne upp mot Cairns vilket är en väldigt lång resa och jag hoppas att vi ska hinna med allt vi vill göra på dessa 21 dagar som vi har hyrt bilen. Så spännande!! I nästa inlägg ska jag visa er hur det ser ut här inne med sängen och det så vi hörs igen om några timmar! 

2
32

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00