Jag vet inte om jag har berättat för er vad jag ska göra här i Australien. Men jag och Jesper ska göra en riktigt husbilssemester längs östkusten här! Så igår var vi och hämtade ut vår husbil.

EBC8F0A1-F2B2-4EE3-B41A-C4B4BA4AA6E4
Ser ni hur stor den är? Inuti har vi kylskåp, gasspis med 2 plattor att laga mat på, vi har en sink med vattenkran, vi har ett matbord med soffa på vardera sida om som man sedan kan bygga om till en dubbelsäng! Ja, egentligen har vi allt förutom toalett  

Vi ska nu bila från Melbourne upp mot Cairns vilket är en väldigt lång resa och jag hoppas att vi ska hinna med allt vi vill göra på dessa 21 dagar som vi har hyrt bilen. Så spännande!! I nästa inlägg ska jag visa er hur det ser ut här inne med sängen och det så vi hörs igen om några timmar! 

 1. Kajsa skriver:

  Drömresan ju!! Jag och min sambo ska göra samma resa i mars nästa år och vi kollar runt efter husbilar.

  Kan ni rekommendera detta bolag och denna bil? Varför valde ni just Travellers Autobarn?
  Vad betalade ni och vilken försäkring valde ni? Tusen frågor nu men du får gärna höra av dig antingen här eller på min mail 🙂 Skulle vara guld värt!

  Ha en superhärlig resa nu!

 2. Emelie skriver:

  Vad kostar det att hyra en sådan bil? Så himla mysigt!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..