OLYMPUS DIGITAL CAMERA
IMG_0622
IMG_0637
Alltså hur goda ser dessa mackor ut?!
IMG_0687
IMG_0612
IMG_0608
Massa pluspoäng för att dem har lagt granola både på toppen och i botten!!!
IMG_0657
IMG_0605

Imorse åt vi frukost på ett ställe som heter Cali Press på Bondi Beach. Det var faktiskt lika gott som det ser ut och det ser vääääldigt gott ut! Jag åt en acai bowl (vad annars??) toppat med banan, hampafrön, kokosyoghurt, färska blåbär och jordgubbar samt massa granola! Jag älskar att dem la granola både i botten och på toppen så hela bowlen blev sådär härligt crunchy.  Jesper är inte så mycket för smoothie bowls så han åt mackor med jordnötssmör, sikt och banan och så drack han en passionsfrukt smoothie vid sidan. Jag smakade allt han åt och jag kan bara säga en sak: W O W.

Om ni någongång är i Sydney och är sugna på en riktigt god frukost (eller lunch) som både är en fröjd för ögat och smakar riktigt bra så måste ni gå till Cali Press. Adressen är: 2/16 Hall St, Bondi Beach NSW 2026, Australia

  1. Julia skriver:

    När ni är i Gold Coast/Surfers Paradise rekommenderar jag att ni äter på Cardamom Pod, det är så gott, vegetariskt (mycket veganskt) och framförallt såå fint upplagt jämt. Kolla in deras instagram, cardamompodbrickworks och cardamompodbroadbeach! 🙂 De ligger inte i Surfers men lätt att ta sig till, framförallt den i broadbeach!

  2. Julia skriver:

    När ni är i Gold Coast/Surfers Paradise rekommenderar jag att ni äter på Cardamom Pod!! Det är så gott, vegetariskt (mycket veganskt) och framförallt så lägger dom upp det så fint!! Kolla på deras instagram, cardamompodbrickworks eller cardamompodbroadbeach!! 🙂 Ligger inte i Surfers men lätt att ta sig till framförallt den i broadbeach!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..