ANNONS

The Royal Botanic Garden – Sydney

/

IMG_0845
Någonting som känns som ett måste när man är i Sydney är självklart ”The Royal Botanic Garden”. Den första kvällen i Sydney så gick vi faktiskt förbi där men då var det ju mörkt plus att man inte får gå in i själva parken då. Men nu blev det en rundtur i eftermiddagssolen. 

IMG_0860
Facetune_23-10-2018-13-31-43
IMG_0871
Jag fotade inte särskilt mycket där utan jag fokuserade mer på att bara gå runt och ha det mysigt. Det är lite struligt att både uppdatera blogg, instagram och filma vlogg till YouTube samtidigt men ni kommer att få se massvis av fint material i mina vloggar härifrån. Jag filmar vloggar här varje dag och den första kommer att komma upp på torsdag och sedan kommer det komma upp som vanligt: Torsdagar, tisdagar och lördagar! Jag ville ha lite framförhållning så att jag inte behöver redigera videor varje dag utan att jag nu i början har haft fria kvällar mestadels.

IMG_0882
IMG_0868
Vi fick oss en glimt av Opera huset också! Det känns så himla häftigt att få se det i verkliga livet. Men ska jag vara ärlig så trodde jag att det skulle vara en större byggnad! 

1
21

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00