Nu kommer äntligen den första vloggen från Australien! Jag lät mig själv vara här i 1 vecka innan jag började publicera en massa videor (efter denna så kommer det videor varje torsdag, lördag och tisdag som vanligt igen) för att jag ville njuta och leva life när jag väl är här och inte redigera varenda kväll när jag kan vara ute och uppleva.

Detta är resan hit. Så videon startar i Sverige och ni får följa med på flyget, mellanlandning i Dubai. Sen såklart se Melbourne by night samt se oss leta efter hotell klockan 2 på morgonen och allt var fullbokat… sen hamnar vi på det finaste hotellet jag bott på någonsin! Ni får kolla vloggen  

  1. Linnea skriver:

    Jag älskar dina bloggar men skulle tycka det var kul om du bloggade också skulle vara roligt med små recensioner vad ni gjort om dagarna å lite tips å så!

  2. Kajsa skriver:

    Vilka flygbolag åkte ni med?

  3. Emelie skriver:

    Hej! Tycker det verkar så häftigt att åka runt i Australien med en husbil! Jag och min kompis skulle verkligen vilja göra samma sak..undrar bara om du och Jesper har era svenska körkort eller om ni har fixat internationellt körkort? Och hur fungerar det med campingplats, kan man stå lite var som helst eller kostar det att parkera?? Vore så tacksam för svar, följer din resa överallt haha och blir bara sååå sugen på en sådan resa!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..