Hej fina! Förlåt att jag inte uppdaterat något här men av någon anledning så fick jag en känsla av att de flesta av er ändå hellre ser youtube videos och på instagram? Jag vet inte riktigt varför jag har den känslan men om ni gärna vill ha uppdateringar här på bloggen så ska jag självklart göra det! Jag har fotat hur mycket som helst och har massvis att blogga om i så fall!

Men innan dess så ska jag dela 2 vloggar som var kommit upp på youtube senaste veckan här från Australien!

Detta är de två första dagarna på resan när vi var i Melbourne. Två helt fantastiska dagar om jag ska vara ärlig Enda minus var att det var ganska kallt…

Den här videon publicerades tidigt imorse. Det är när vi hämtar ut bilen och påbörjar vår roadtrip uppåt i det här fantastiska landet! Jag tror att ni kommer att gilla båda vloggarna Men vad säger ni, vill ni se mer vanliga blogginlägg dagligen här på bloggen från resan??

 1. Ellen skriver:

  Du kan jättegärna blogga om dina Australien-dagar i efterhand när du har kommit hem igen! Så får vi se alla vackra bilder och läsa dina ord och tankar ❤

 2. Julia skriver:

  Jag håller också med alla ovanstående. Dina vloggar är underbara, och du & Jesper ska ta er tid att ha ledigt också, bara ni två.

  Som Johanna skrev, så tycker jag att det skulle vara väldigt roligt att se tillbakablickar och sammanfattningar under kommande månader när du har kommit hem. Såklart ska du göra som du känner, men jag tycker att du absolut kan ta en paus från bloggen och fokusera på youtube och instagram, och ha semester. Ha det bäst <3

 3. Maja skriver:

  Jag älskar din blogg så du får gärna fortsätta att uppdatera den dagligen. Det är oftast lättare att se på Instagram och på youtube kan man se på väg till jobbet osv. Men det är alltid kul att läsa om dina dagar också och se vad ni gör lite mer varje dag 🙂

  Glöm bara inte att ha semester också, fina du!

 4. Gärna mer inlägg på bloggen, älskar att läsa din blogg! 🙂

 5. Jag läser gärna blogginlägg med en massa härliga bilder… men vill gärna se videos också men måste man välja så videos, de är magiska

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..