Hej fina! Förlåt att jag inte uppdaterat något här men av någon anledning så fick jag en känsla av att de flesta av er ändå hellre ser youtube videos och på instagram? Jag vet inte riktigt varför jag har den känslan men om ni gärna vill ha uppdateringar här på bloggen så ska jag självklart göra det! Jag har fotat hur mycket som helst och har massvis att blogga om i så fall!

Men innan dess så ska jag dela 2 vloggar som var kommit upp på youtube senaste veckan här från Australien!

Detta är de två första dagarna på resan när vi var i Melbourne. Två helt fantastiska dagar om jag ska vara ärlig Enda minus var att det var ganska kallt…

Den här videon publicerades tidigt imorse. Det är när vi hämtar ut bilen och påbörjar vår roadtrip uppåt i det här fantastiska landet! Jag tror att ni kommer att gilla båda vloggarna Men vad säger ni, vill ni se mer vanliga blogginlägg dagligen här på bloggen från resan??

 1. Jag ÄLSKAR de 2 vloggarna som kommit om resan, men jag skulle mer än gärna se inlägg om resan här på bloggen också! Hoppas ni har det fantastiskt på eran resa. Kram

 2. Vloggarna är helt fantastiska❤️
  Och det är klart kul att läsa även här men jag tänker att du kanske vill ha lite ledigt
  Från bloggen alltså
  Jag tycker att vloggar och insta är tillräckligt och att du ska se till att njuta sv er fantastiska resa och göra som du känner för

 3. Om jag ska välja mellan vlogg eller blogg så väljer jag vlogg! Men gillar blogg också men förstår om båda inte hinns med Men gärna videor på instastory också, eller kanske bilder med lite mer text!
  Hoppas ni har det toppen där borta, kram!

 4. Tycker verkligen vloggarna har varit superbra så enligt mig tycker jag du ska prioritera dom! Kanske göra nått inlägg på bloggen om du känner för det, du måste ju ha tid att njuta av resan också

 5. Jag säger som de andra, att dina vloggar är fantastiska. Jag gillar bloggen, men ser hellre att du lägger ut på Instastory, Instagram och YT. Det är roligt att följa er och kanske kan du göra tillbakablickar på resan på bloggen senare under vintern och våren? Det är ändå roligt att ta del av vad ni gör, men du ska samtidigt fokusera på att njuta av Jesper och resan tänker jag. Något inlägg då och då på bloggen skadar ju inte, men fokusera på de andra kanalerna.
  Ha så kul och njut av semestern!

 6. Håller med de ovan! Tycker att vloggarna är amaze och att bloggen såklart är rolig att se på om du har mycket bilder som du får feeling och vill dela med dig av, men det jag tycker är roligast från resan är vloggarna. Om jag skulle vara du så skulle jag pausat bloggen nästintill, ev. gjort något inlägg i veckan och fokuserat på vloggarna 😀

  Hoppas att du njuter av resan och har det fantastiskt!

 7. Jag läser gärna blogginlägg med en massa härliga bilder… men vill gärna se videos också men måste man välja så videos, de är magiska

 8. Jag älskar din blogg så du får gärna fortsätta att uppdatera den dagligen. Det är oftast lättare att se på Instagram och på youtube kan man se på väg till jobbet osv. Men det är alltid kul att läsa om dina dagar också och se vad ni gör lite mer varje dag 🙂

  Glöm bara inte att ha semester också, fina du!

 9. Jag håller också med alla ovanstående. Dina vloggar är underbara, och du & Jesper ska ta er tid att ha ledigt också, bara ni två.

  Som Johanna skrev, så tycker jag att det skulle vara väldigt roligt att se tillbakablickar och sammanfattningar under kommande månader när du har kommit hem. Såklart ska du göra som du känner, men jag tycker att du absolut kan ta en paus från bloggen och fokusera på youtube och instagram, och ha semester. Ha det bäst <3

 10. Du kan jättegärna blogga om dina Australien-dagar i efterhand när du har kommit hem igen! Så får vi se alla vackra bilder och läsa dina ord och tankar ❤

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..