Idag la jag upp den tredje vloggen från Australien. Dagens video är våra 2 dagar i Sydney! Det här är min favoritvlogg hittills. Det här var verkligen två väldigt fina dagar och jag blir glad bara jag tänker på det!

Gillar du den här videon får du mer än gärna lämna ett ”gilla-hjärta” på det här inlägget!

 1. Hanna skriver:

  Så bra blogg! Kan du inte göra en live på insta snart, det var så himla kul

 2. Frida skriver:

  Hej!
  Kan inte du göra ett inlägg om dina bikinisar och var du köpt dom? Jag har väldigt svårt att hitta bra bikinisar då jag har stora bröst och liten bröstkorg. Du har så många fina! Hur tänker du när du ska beställa?
  Älskar dina videos!

 3. Jannike skriver:

  Det ser så himla härligt och fint ut i Australien och ni ser verkligen ut att njuta av varje dag ni är där! Så himla roligt att kolla på dina videor också från Australien, älskar dina videos! 😀

 4. Alva skriver:

  Vore superkul att se en ”what i eat in a day” en dag i Australien!!! Älskar dina videos <3

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..