ANNONS

Han friade till mig

/

Ni som följer mig på instagram har garanterat inte missat detta. Men när vi var i Australien så friade Jesper till mig. Det var verkligen helt perfekt och jag vill så gärna dela berättelsen med er så gott jag kan här i inlägget.

Jag har alltid älskat havet och alla som känner mig vet att jag mår allra bäst  när jag är nära havet och allra helst befinner mig på en strand ❤️ I Australien ägnade vi många timmar och dagar på stranden. Vissa dagar åkte vi bara mellan olika stränder och gick längs strandkanten hand i hand. För många kan det verka lite överdrivet men jom jag fick bestämma så skulle jag promenera längs en sandstrand varje dag.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Kvällen den 7/11 så sa Jesper att han ville visa mig en strand som han hade varit på sist han var i Australien. Han sa att jag skulle älska den och att det vore mysigt att gå dit och kolla på solnedgången. När vi kom till stranden så var vi helt ensamma där, vi satt på en filt på sanden och blickade ut över korallhavet och lyssnade på vågorna som slog mot stranden samtidigt som vi tittade på solnedgången. Det var väldigt romantiskt och Jesper överröste mig med komplimanger, alltså så pass att jag blev helt fnittrig och inte riktigt vad jag skulle säga! Han tog upp gamla minnen, berättade för mig hur viktigt jag är för honom. Jag minns att jag sa ”du får mig att känna sådär nykär igen”. För det gjorde han, jag blev sådär superfnittrig och nästan nervöst pirrig i magen av allt han sa ❤️ Jag sa mycket den kvällen jag med, love bombade med komplimanger tillbaka och sen så säger han att han vill tillbringa resten av sitt liv med mig och därför ville han fråga mig något… Då föll poletten ner för mig och sen var det som att allt gick i slow motion. Jag satt ner på filten och Jesper gick ner på ett knä och sa: ”Ellen Louise Färnström, vill du gifta dig med mig?” Åh gud, ÄR DET NU HAN FRÅGAR? Jag tror att jag skrattade samtidigt som tårarna rann och jag sa ja samtidigt som jag länge mig över honom. (och vi sa självklart mycket mer än det men jag vill hålla det mellan oss två) Det är en dröm som är sann att gifta mig med min bästa vän och kärlek i mitt liv ❤️ Vi låg på stranden i varandras armar i timmar och tittade på stjärnor över oss ⭐️ Pekade ut karlavagnen, orionsbälte, letade efter satelliterna som flyter även himlen…  Kvällen var perfekt, frieriet var perfekt och min fästman är perfekt ❤️
Bilden ovan togs bara några minuter innan han friade till mig och jag visste ingenting Detta var en lång historia kort, men jag vill behålla det mesta mellan bara oss två. Det är ett så intimt ögonblick och de ord som vi sa den här kvällen var gjorda bara för oss. ❤️

IMG_3335
Den här bilden togs en timme efter frieriet men fortfarande på stranden. Ringen är den ringen som han friade med, men det är en ”lånering” och inte min riktiga förlovningsring. Jesper visste att jag gärna vill vara en del av processen att välja ring och att jag ville ha det precis såhär. Vi var på ett möte förra veckan med en juvelerare som nu ska hjälpa oss att skapa våra drömringar. Det var verkligen mysigt att gå dit ihop och prova ringar tillsammans och bolla idéer på hur det ska se ut. Det kommer att bli jättefint och vi ska tillbaka nu i veckan och fortsätta där vi avslutade sist. Om ni vill kan jag berätta mer om hur vi ska göra ringarna i ett annat inlägg?

Men alltså, hur sjukt är inte detta? Jag kan knappt fatta att jag träffade mannen som jag nu lovat att gifta mig när jag var bara 14 år gammal. Min första kärlek visade sig vara kärleken i mitt liv och jag är så tacksam för honom varje dag ❤️

3
51

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00