Hej hjärtan! Äntligen får bloggen lite uppmärksamhet igen.  Jag kom hem från Australien för pick 7 dagar sedan och under dessa 7 dagar så har jag lagt all tid åt att redigera vloggarna som filmades där down under. Den sista Australien vloggen publicerades igår och idag är jag tillbaka 100% här igen och ni kan förvänta er minst 1 inlägg om dagen.

Jag hade en ”frågestund” på min Instagram story igår och det var flera av er som skrev och frågade när bloggen skulle komma igång igen. Det gjorde mig väldigt glad och gav mig ännu mer pepp och motivation till att skriva här mer. ❤️

Men hörni, innan jag släpper Australien vloggarna helt så vill jag dela dem med er som inte har sett alla. Jag la ner väldigt mycket tid på detta och jag tycker personligen att dess vloggarna är bra! Jag filmade totalt 23 dagar (+resan dit) och det resulterade i 13 vloggar. Jag har gjort en spellista med vloggarna som du kan se HÄR (klick!!)

Min favoritvlogg är den här. Det var verkligen en helt otrolig dag. Att få se Whitsunday öarna, äta lunch på whitehaven beach, snorkla i korallreven… Det var SÅ coolt!

Jag är faktiskt jätteglad att jag vloggade resan. Det blir så mysigt för mig och Jesper att kunna kolla tillbaka på sen och minnas. ❤️

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..