Godmorgon hjärtan Idag kommer en ny vlogg men nu en hemma-vlogg! Ska jag vara helt ärlig så kändes det väldigt kul att få filma lite på hemmaplan igen och jag hoppas att ni ska gilla den också. ☺️ Jag och Jesper träffar bland annat en juvelerare och provar förlovningsringar hihi!!

Dagens video är i samarbete med Desenio. Jag vill ju byta tema i mitt vardagsrum från blått till grönt så jag har köpt nya kuddar, filtar och matta. Nu var tavlorna sista steget i att göra klart och jag tycker verkligen att det blev sååå fint med de nya tavlorna. Jag är jättenöjd!

Jag har självklart en rabattkod till er och med min kod får ni en exklusiv förtur på Desenios Black Weekend-erbjudande! med min VIP-kod ”ELLEN40” får du både förtur på Desenios Black Weekend och ett bättre erbjudande – Hela 40% på posters! Koden gällen mellan 20-22 november (Gäller ej på ramar eller handpicked/collaboration/personliga-posters)

HÄR finns de poster jag har: Måtten på mina tavlor är: Den största är 70x100De mellanstora är: 50x70De små är: 30×40

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..