Jag är inte riktigt redo att släppa Australien än för jag har så himla mycket bilder och magiska stunder som jag vill dela med er här på bloggen. Så jag tänker att jag ska börja dagen med att fortsätta på samma ställe där jag skrev mitt senaste Australien inlägg vilket var när vi var i Sydney.

2C51D5A1-FE83-406C-ABF7-3ABDD22976E5
Vi lämnade Sydney och åkte bil exakt hela den dagen. Mot kvällen när vi kände oss hyfsat trötta på att köra mer så la vi in ”beach” på kartor och hamnade tillslut på ett ställe som heter Valla Beach. Det här var den första stranden vi fick uppleva i Australien och faktiskt ett av de bästa minnena som vi skapade enligt mig. 

IMG_1085
IMG_1142
Det var en stor strand som sträckte sig så långt ögat kunde se. Vill ni veta vad det bästa var? Vi var där helt ensamma. Jag har aldrig varit med om liknande! Detta blev dock lite av en vana, i Australien fick vi nämligen uppleva många stränder där vi var helt ensamma men just denna kvällen var magisk. Kanske för att det var den vackraste stranden jag sett i mitt liv vid tillfället + att det inte var några andra människor där.

Snapseed 6
IMG_1147
Snapseed 4
IMG_1118
IMG_1122
Vi kom dit i precis rätt tid för att få ta del av solnedgången. På sista bilden är det faktiskt månen som lyser så där starkt mellan mina händer och inte solen!

 1. Lina skriver:

  Wooow vilka bilder!

 2. Sofia skriver:

  Tråkigt att det går så lång tid mellan inläggen!

  1. Jag har en självförtroende dipp just nu där jag ifrågasätter mig själv väldigt mycket och det har gjort att jag blir osäker på vad jag ska skriva om för att jag helt enkelt känner mig lite svag mentalt för tillfället.

 3. Synonym skriver:

  Vilken deo/antiperspirant använder du? Vilka rekommenderar du? Jättegärna aluminium ovh plastfritt men som ändå funkar!

 4. Molly skriver:

  Hej fina Ellen! Jag ska åka till australien under en längre period och jag undrar om du skulle kunna göra ett blogginlägg om australien. Kanske dina bästa tips om stränder, städer, ställen, mat, upplevelser osv! Har sett alla dina vloggar men skulle vara kul om du kunde summera allt på bloggen med tips! Btw älskar din youtube o blogg, kör ditt race!!! Kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..