leverans
Titta vad som stod utanför min dörr här för några dagar sedan! Detta är en hemleverans från  

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Jag skulle bara välja det allra bästa till min lilla skatt och Buddy Pet Foods är ett premium foder med 100% naturliga ingredienser utan tillsatser med ett extra högt näringsinnehåll. Maten innehåller inga konserveringsmedel, färgämnen eller syntetiska ämnen och tack vare den långsamma, ugnsbakade processen finns mer näringsämnen kvar. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Daisy dök ner i påsen och började mumsa innan jag ens hunnit ta fram hennes matskål… 
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
När man beställer hem maten fyller man i ett formulär om sin hund på hemsidan så att man säkert får ett bra foder som är anpassat efter just din hund och dennes behov. Du kan göra det HÄR (klicka!!). Du svarar på frågor som vilken ras det är, allergier, hur aktiv hunden osv. Till Daisy har jag valt ett hyperallergic foder på Lamm. ❤️ Men finns även Lax (lätt) och Anka (aktiv). För att komma till hemsidan klicka HÄR (klick!!)

ta salami klubba
Detta är en hundklubba (100% naturliga ingredienser, inga tillsatser). De första 100 kunderna som beställer foder kommer att få varsin klubba gratis på köpet. Daisy älskade sin 

Jag har såklart en rabattkod till er och med koden “Ellen20” får ni 20% på första ordern, det gäller både på prenumerationer och engångsköp.
 1. Malin skriver:

  Hur kommer det sig att du inte ger färskfoder? Mina pudlar äter mush och där vet man alla ingredienser och det är naturligt och de älskar de. Gick in o skulle kolla innehållet då du skrev att det var så bra (förstår ju att du skriver det eftersom det är sponsrat) och det står ju bara procentsatsen protein, fett etc och inget innehåll. Man har ju lärt sig genom åren att det är lätt för företag att skriva 100% naturligt utan att kunna redovisa, vad är dina tankar kring att inte veta de exakta ingredienserna? Är Daisy extra känslig eller varför ger du henne allergifodret? kram

  1. Överlag så ger vi våra hundar torrfoder för att undvika tandproblem. Daisy är som du vet en liten hund och små hundar får oftare problem med tänderna och jag fick rekommenderat både av uppfödaren och veterinären på vår 1 års kontroll att köra på torrfoder då tänderna får arbeta mer då. Jättekul att du har hittat något som fungerar bra för dig och dina hundar! 🙂

   Jag tror att du missade fliken där ingredienserna står för det finns en hel lista med ingredienser i fodret, näringstilhattser (vitaminer), näringsinnehåll och mikronutrienter. (Här är länk till ingredienslista: https://buddypetfoods.com/products/baked-gras-fed-lamb )

   Jag valde detta fodret för att Daisys mage mår bra på Lamm och denna var med lamm och hon gillade det.

   Ps: Jag skriver INGET för att det är sponsrat. Jag gör inga samarbeten med företag som jag inte genuint tror på och vill tipsa om till er. Därav att jag sällan gör samarbeten för jag tackar nej till det mesta och väljer ut det som jag verkligen tycker om. Så att jag skrev att det här fodret är bra är för att jag tycker att det är det och inte för att det är ett sponsrat inlägg. Daisy tycker att det är gott, hennes mage mår bra på det och det innehåller bra ingredienser. kram!

   1. Malin skriver:

    Klickade visst lite för snabbt för såg inte den sidan med innehållet, sorry 🙂 jag har dvärgar och haft det sen 2002 så har koll på tandstenen på de små, anser dock att det mest naturliga för både magen o tänderna är spannmålsfritt men alla hundar är ju olika och man kan ju alltid sin hund bäst själv så det fodret är säkert toppen för Daisy 🙂 kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..