ANNONS

BUDDY

/

leverans
Titta vad som stod utanför min dörr här för några dagar sedan! Detta är en hemleverans från  

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Jag skulle bara välja det allra bästa till min lilla skatt och Buddy Pet Foods är ett premium foder med 100% naturliga ingredienser utan tillsatser med ett extra högt näringsinnehåll. Maten innehåller inga konserveringsmedel, färgämnen eller syntetiska ämnen och tack vare den långsamma, ugnsbakade processen finns mer näringsämnen kvar. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Daisy dök ner i påsen och började mumsa innan jag ens hunnit ta fram hennes matskål… 
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
När man beställer hem maten fyller man i ett formulär om sin hund på hemsidan så att man säkert får ett bra foder som är anpassat efter just din hund och dennes behov. Du kan göra det HÄR (klicka!!). Du svarar på frågor som vilken ras det är, allergier, hur aktiv hunden osv. Till Daisy har jag valt ett hyperallergic foder på Lamm. ❤️ Men finns även Lax (lätt) och Anka (aktiv). För att komma till hemsidan klicka HÄR (klick!!)

ta salami klubba
Detta är en hundklubba (100% naturliga ingredienser, inga tillsatser). De första 100 kunderna som beställer foder kommer att få varsin klubba gratis på köpet. Daisy älskade sin 

Jag har såklart en rabattkod till er och med koden “Ellen20” får ni 20% på första ordern, det gäller både på prenumerationer och engångsköp.
3
18

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00