ANNONS

Sjuk – vlogg

/

Hörni, nu kommer en ny vlogg igen. Jag var ju sjuk hela förra veckan. Jesper låg med 39 graders feber och var hemma från jobbet till och med. Stackare Men den sista sjukdagen så orkade jag faktiskt vlogga och det blev såklart en hemma-vlogg där ni får vara med på vår sjukdag i soffan.

I denna vloggen bakade jag bananbröd btw och det blev såååå gott! Jag ska försöka leta fram ett annat recept och prova att göra föera varianter tills jag hittar ett riktigt bra för den jag testade i vloggen blev mer av ett fikabröd än ett ”vanligt” bröd då det var flera dl både vitt- och farinsocker i. Men jäkligt gott haha! Om ni har ett gott recept på bananbröd så får du gärna länka receptet!

3
17

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00