Sjuk – vlogg

Hörni, nu kommer en ny vlogg igen. Jag var ju sjuk hela förra veckan. Jesper låg med 39 graders feber och var hemma från jobbet till och med. Stackare Men den sista sjukdagen så orkade jag faktiskt vlogga och det blev såklart en hemma-vlogg där ni får vara med på vår sjukdag i soffan.

I denna vloggen bakade jag bananbröd btw och det blev såååå gott! Jag ska försöka leta fram ett annat recept och prova att göra föera varianter tills jag hittar ett riktigt bra för den jag testade i vloggen blev mer av ett fikabröd än ett ”vanligt” bröd då det var flera dl både vitt- och farinsocker i. Men jäkligt gott haha! Om ni har ett gott recept på bananbröd så får du gärna länka receptet!

  1. Ida skriver:

    Ida warg har delat en ”matigare” variant ett tag sedan. SVIN GOD!!!! Testa den⭐️❤️

  2. Erika skriver:

    Åh dela med dig av receptet när du hittat ett som är bra, varit sugen på att testa bananbröd ett tag men inte hittat något recept som passat mig 🙂

  3. Emma skriver:

    Ida Warg har ett gott recept på bananbröd

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..