ANNONS

Byron Bay fortsättning…

/

Australien fortsättning… Som jag sa så hamnade vi i Byron Bay vilket var min favoritstad i Australien. Det var när vi kom till Byron Bay som vi började känna lite värme, i städerna innan var det nämligen inte varmare än runt 15-17 grader. Men i Byron var luften fuktig och vi fick mellan 20-25 grader. 

IMG_1481
frukost byron bay
IMG_1485
Det här stället heter Combi och vi åt faktiskt där två gånger. Jag är som sagt ett självutnämnt acai bowl proffs och den här var en av de absolut godaste acai bowlsen jag ätit!

IMG_1389
Första dagen i Byron så promenerade vi cirka 12 kilometer längs stranden. Det skulle jag kunna göra varje dag, jag blir så avslappnad av att vara vid vattnet. Det fanns dessutom massvis med fina snäckor, krabbor och sjöstjärnor på stranden.  Men förstår ni hur stor stranden när det ens är möjligt att gå så långt som vi gjorde? Helt enorm!!

IMG_1516
Efter promenaden längs stranden så hamnade vi här. På samma strand men liggandes… 😉

shopping byron bay
Byron Bay hade jättebra shopping enligt mig! Det var mest strandbutiker men jag älskar strandmode!  Jag köpte bland annat kjolen som jag har på mig på bilden ovan på Billabong och sen hittade jag de rosa Adidas skorna i en annan butik. Alltså jag ÄLSKAR dem! Men jag kommer inte att inviga skorna förens till våren när vädret tillåter.

0
20

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00