ANNONS

Julpynt

/

Inlägget innehåller annonslänkar
Jag vet inte vart mitt huvud har varit på senaste men tanken slog mig precis nyss: Det är första advent på söndag. Söndag?! Julen är snart här och jag tycker att det var sommar nyss! Australien gjorde mig uppenbarligen gott. <3

BeFunkhgjiky-collage
Bilder från pinterest

Visst är det på första advent som många brukar börja julpynta? Jag tycker att det känns väldigt mysigt och flera av mina grannar har redan hängt upp adventsljustakar och ljusslingor på balkongen.  Jag tycker att det är så mysigt och jag har suttit hela eftermiddagen och kollat på Julpynt. Vi har faktiskt inte julpyntat hemma alls sen vi flyttade hit. Eller förra året hade vi en ljusstake som jag nog ska plocka fram på söndag men jag har hittat massa fint nu när jag ”internet shoppat”som jag tänkte tipsa om till er!

ljusstakar
Julstjärna – HÄR // Bords julstjärna – HÄR // Dubbel julstjärna – HÄR

Jag älskar alla dessa och vill klicka hem alla tre men jag får inte plats i min lilla lägenhet. Den i mitten passar verkligen stilen hemma hos oss då den matchar både med benen på soffbordet och matbordet. Julstjärnor passar ju alltid in. 

kudde _ filt
Kudde – HÄR // Julkulor – HÄR // Pläd – HÄR

Hur fina julkulor? Undrar om jag ska fråga mamma om jag kan få låna hennes platsgran (den är väldigt fin den hon har) och dekorera lite hemma? Jag har bara det här dilemmat med att saker och ting typ inte får plats här i min lilla lägenhet… 🙁

glögg jul

Doftljus 3-pack – HÄR // Glöggkaraff – HÄR // Julkrans – HÄR 

Ni som har följt mig länge vet att jag är besatt av doftljus. Det är det absolut bästa jag vet och Voluspa är mitt favoritmärke när det kommer till ljus. Alla doftar såååå gott.  Det här 3-packet klickade jag hem på black friday och den innehåller tre otroliga dofter! Crisp champagne bland annat vilket är min favorit. Den innehåller även Mandarino cannela vilket är ett väldigt juligt ljus och även det ljuset som jag har bränt de senaste dagarna här hemma.

gardin
Gardiner – HÄR // Kökshandduk – HÄR // Doftljus – HÄR

Hur fina är inte dessa ”rost röda” sammetsgardiner? Jag döööör  Doftljuset från Maria Nila har jag hemma nu och det doftar verkligen jul enligt mig. På hemsidan beskrivs den som följande: Ember Myth har en rik doft av vanilj, kanel, citrus samt muskotnöt. En lyxig och värmande doft. Den doftar verkligen lyxigt, varmt och juligt. Kan varmt rekommendera till er andra doftljus fantaster! hehe

3
22

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00