LRG_DSC00088
LRG_DSC00072
Befrukost i surfersFunky-collage
RACSE1764
LRG_DSC00079
ULMFE6669
LRG_DSC00069
IMG_1600

Har ni sett en mer magisk french toast tidigare eller? Alltså wow  Dessa bilder är från en frukost som vi åt i Surfers Paradise när vi var där. Jag åt självklart en acai bowl och drack en is-latte till det och Jesper åt french toast…

Nu minns jag tyvärr inte vad stället hette men det var så mysigt där att vi faktiskt gick dit två gånger.  Han som ägde restaurangen var hur go som helst och kom med olika tips på saker som vi borde göra och se. Det är alltid roligt att få tips från en local, det är ju då man hittar de små guldkornen! 🙂 Det var en sak som jag gillade väldigt mycket i Australien, folk var väldigt vänliga, kom fram och pratade och kastade komplimanger runt sig. Jag tycker att det är en väldigt fin mentalitet. <3

 

 1. Fina Ellen.
  Tittar in här och då på bloggen.
  Saknar dig här, ta den tid du behöver för att må bättre.
  Kram!

 2. Annie skriver:

  Saknar dig på bloggen, hoppas allt är bra! Kram

 3. Vart har du köpt dina röda hörlurar? 🙂 All kärlek till dig!

 4. Maja skriver:

  Vad händer med youtube? Är det inte som du tjänar pengar på?:)

  1. men snälla du. Du pratar som att jag inte lagt upp något på youtube på år och dar efter att jag har ”haft semester” EN vecka. Har inte alla ”vanliga” personer 5 veckor semester att ta ut på ett år men tjänar pengar ändå? 🙂

   PS: nej det är inte youtube som är min främsta inkomst utan instagram.

 5. Sofia skriver:

  Hej! Tråkigt med så lite uppdatering. Du skrev att du inte mår bra, men undrar om du kommer tillbaka till youtube och bloggen eller om du ska lägga ner?

  1. Förra månaden la jag upp 16 videor på youtube. Sen jag kom hem från aus har jag lagt upp 1 video i veckan för att jag har känt att jag behövt andas lite efter att ha filmat och redigerat varje dag hela min ”semester”. Jag har inte lagt ner några kanaler utan jag har helt enkelt behövt lite egen tid som jag inte velat dela med världen, utan jag har velat ha dagar som jag inte känt press att dokumentera. Jag har ju fortfarande uppdaterat flera gånger i veckan här på bloggen, på Instagram varje dag och på YouTube 1 gång i veckan. 🙂

   1. Sofia skriver:

    Ja men, bloggen är otroligt död, vilket jag tycker är tråkigt som mest följer bloggen..

    1. Sofia, du är verkligen otroligt oförstående. Jag har varit tydlig med att jag inte mår bra och att jag har behövt lite egentid och så är det med det.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..