Godmorgon hjärtan! Idag laddade jag upp en ny ”Storhandla med mig” video på YouTube. Jag har lagt upp ett x antal nu och jag fick för mig att vi hade tröttnat på det nu, jag handlar oftast samma saker men ändå är dessa typer av videor bland de mest efterfrågade på min kanal! Så idag blev det en ny.

Jag tycker att dessa videor är roliga att filma så jag är bara glad att flera av er har sagt att ni vill se fler! Dagens storhandla video är en ”vegetarisk” storhandling eftersom att Jesper äter lakto-ovo vegetariskt så det slank ner 2 olika ostar i vår handling. Men utöver det är allt vegansk för er som letar inspo!  🙂

I videon nämner jag pastan som jag brukar laga. Receptet på pastan finns HÄR (klick!!) och vill ni se när jag lagar den steg för steg så gjorde jag det i min senaste vlogg som laddades upp i lördags. Den här ovan som heter ”storstädar”.

 1. Saknar din blogg <3

 2. Lisa skriver:

  Hej!
  Undrar hur läget är med dig? Tänker eftersom det kommit så lite inlägg sen du kom hem från Australien. Innan publicerade du 2 inlägg per dag och nu knappt 2 gånger i veckan. Undrar vad det är som har hänt

  1. Hej!
   Nej det är inte så bra just nu och bloggen ger mig ångest. Ni ser ju inte det med tanke på att jag inte godkänner dem kommentarerna men jag får på just bloggen tyvärr MER negativa kommentarer än positiva. Det är otroligt tufft att dela med sig av sitt liv när man möts av elaka påhopp så fort man loggar in här… Därav att det bara kommit upp 12 inlägg sen jag kom hem. Mitt psyke är lite svagt just nu helt enkelt.
   Kram ❤️

   1. Ta din tid, vi finns kvar ❤️

   1. Är så ledsen att höra detta! Hoppas verkligen det kommer bli bättre, älskar verkligen att följa din blogg och vloggar. Styrkekramar! ❤️

 3. Jessica skriver:

  Hej!

  Jag undrar en sak som jag reflekterat lite över i dina vloggar. Att du verkar äta så himla lite? Eller visar du inte alla måltider? I dina vloggar visas oftast bara en liten frukost och sen en middag och kanske en kaffe där i mellan? Äter du aldrig lunch och mellanmål? Menar inte detta som någon kritik för du ser hälsosam ut och jag är säker på att du tar hand om dig själv. Utan är mest bara nyfiken generellt. Älskar dina vloggar verkligen så fortsätt med det du gör. Kram!! <3

  1. I mina vloggar får ni se delar av min dag, ni får inte se allt. Som du säger så ser jag hälsosam ut och är inte underviktig eller ens i närheten så det borde gå att läsa mellan raderna att jag äter mer än frukost på en dag? ☺️ Så som svar på frågan, nej jag visar inte allt jag äter på en dag, jag visar inte mina kvällar med min pojkvän, när jag jobbar osv utan jag väljer ut vissa delar av min dag som jag filmar och delar offentligt.
   Tack för fina ord! KRAM

   1. Jessica skriver:

    Tack för ditt svar. Jag förstår och det blir en helt annan förståelse nu när du förklarar hur du vloggar och klipper ihop dina vloggar. Jag kommer inte fråga den här frågan igen nu när du har förklarat. Som sagt, jag ÄLSKAR dina vloggar, alltid en höjdpunkt när dem kommer ut. Så fortsätt som du gör. Jag menar inte att komma med påhopp utan det är en tanke jag haft bara. Men nu vet jag ju! Kram❤️

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..