Hej! Nu var det många månader sedan jag uppdaterade sist. Men vet ni? Det har varit så så så skönt 💗och jag har mått bra av att lägga bloggen åt sidan.

Men nu checkar jag in igen för att jag har ett nytt fantastiskt recept som jag måste dela med er. Detta är min version av Pasta Crema Di Funghi. 😍 (Lacto-ovo vegetariskt recept) Testa den!!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Ingredienser:
400 g pasta
1/2 hackad gullök
200 g champinjoner
2 pressade vitlöksklyftor
1 1/2 tsk sambal oelek
2,5 dl matlagningsgrädde (vanlig eller växtbaserad)
1 tärning grönsaksbuljong
1/2 dl vitt matlagningsvin
1 dl parmesan
Salt & peppar
Olja att steka i

Gör såhär:

  • Koka pastan enligt anvisning på förpackningen.
  • Hacka lök, vitlök och skär svampen i små tärningar. Stek i lite olja tills svampen mjuknat.
  • Tillsätt sambal oelek, grönsaksbuljong och vitt vin. Låt koka ihop. Häll i matlagningsgrädde och smaka av med salt och peppar.
  • Blanda ner den kokta pastan och parmesan. SERVERA!
  1. Hej! Vad heter pasta sorten du använt? 😍

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..