ANNONS

Nu har vi valt väggfärg & golv

/

Nu börjar det kännas på riktigt att vi ska flytta snart. För er som inte följer mig på instagram story så kanske ni har missat, men jag och Jesper har köpt en ny lägenhet som vi ska flytta in i i början av Augusti. Eller ja, vi får tillträde till lägenheten då men vi lär inte flytta in förens i september om jag får gissa. Vi ska nämligen göra om en del i lägenheten. Bland annat måla om alla rum samt även lägga nytt golv i hela lägenheten. Det är prio ett och sen får vi ta resten lite i taget i takt med att lönen trillar in på kontot… 😉

Idag har vi i alla fall varit och kollat på målarfärg och vilket golv vi ska ha. Jag tror att vi har bestämt oss nu och det kommer att bli såååå fint!

FF547280-C79D-4E0A-9C18-F4FD35C3CD50
EA96BE93-C2EF-4C25-92FD-19BFDB4071A5
Vi kommer måla vitt i alla rum förutom sovrummet där vi ska ha grått på alla väggar. Jag tror att det blir dessa färger på bilden!

83833CFA-E26B-4502-A270-08730E1BC327
Det här är golvet vi har valt. Vi ska lägga stengolvet i hallen och den ljusa parketten i resten av lägenheten. Det kommer att bli så fräscht med det ljusa golvet istället för det mörkare golvet som ligger där nu (ni kommer att få se bilder sen.)

Vi kollade lite på nytt handfat och spegel till badrummet också… Vi vill gärna byta ut det också då det som är där nu är ganska slitet, men vi lär inte köpa nytt det här året utan det kommer vi få göra senare. ☺️

7
32

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00