Nu börjar det kännas på riktigt att vi ska flytta snart. För er som inte följer mig på instagram story så kanske ni har missat, men jag och Jesper har köpt en ny lägenhet som vi ska flytta in i i början av Augusti. Eller ja, vi får tillträde till lägenheten då men vi lär inte flytta in förens i september om jag får gissa. Vi ska nämligen göra om en del i lägenheten. Bland annat måla om alla rum samt även lägga nytt golv i hela lägenheten. Det är prio ett och sen får vi ta resten lite i taget i takt med att lönen trillar in på kontot… 😉

Idag har vi i alla fall varit och kollat på målarfärg och vilket golv vi ska ha. Jag tror att vi har bestämt oss nu och det kommer att bli såååå fint!

FF547280-C79D-4E0A-9C18-F4FD35C3CD50
EA96BE93-C2EF-4C25-92FD-19BFDB4071A5
Vi kommer måla vitt i alla rum förutom sovrummet där vi ska ha grått på alla väggar. Jag tror att det blir dessa färger på bilden!

83833CFA-E26B-4502-A270-08730E1BC327
Det här är golvet vi har valt. Vi ska lägga stengolvet i hallen och den ljusa parketten i resten av lägenheten. Det kommer att bli så fräscht med det ljusa golvet istället för det mörkare golvet som ligger där nu (ni kommer att få se bilder sen.)

Vi kollade lite på nytt handfat och spegel till badrummet också… Vi vill gärna byta ut det också då det som är där nu är ganska slitet, men vi lär inte köpa nytt det här året utan det kommer vi få göra senare. ☺️

 1. Vad spännande med ny lägenhet! Vilken stadsdel ligger den i? 😊

 2. Louise skriver:

  Ser framemot flytt vloggar 🙂
  De va såå kul sist , de video va så peppande när ja själv flyttade till min lägenhet

  1. Åh vad kul att höra! Jag är också jättetaggad, ska bli så kul att få inreda och fixa allt igen 😍

 3. Jenny skriver:

  Skulle tipsa om att ta en lite mörkare varmare grå till sovrummet. Dom ljusa grå kan lätt kännas kalla.

  Den kokos vita är sååå fin 😍

  1. Färgen vi har här är ”neutral” så det är en ganska snäll färg vad jag har förstått för den ska varken vara varm eller kall. Jag vågar inte välja en mörkgrå färg då jag inte vill att rummet ska vara mörkt. Sovrummet ligger i ”norr läge” så det kommer aldrig komma in direkt sol så det finns en risk att just det rummet känns mörkt ändå.. Jag ska besöka en riktig färgbutik och fråga om råd 😍😃

 4. Lovisa skriver:

  Hej!

  Vi har färgen kokos i vår hall och vardagsrum, och jag älskar den! Är superfin till vita och trämöbler. Dock skulle jag säga att den är mer ljust beige än grå, så vill ni ha en grå kanske ni ska kolla lite till 🙂 jag älskar den oavsett, men jag tänkte så att ni inte blir besvikna om ni målar upp den 🙂

  Kram!

  1. Hej!
   Åh ja men kokos är ju inte den gråa färgen. Det är den som heter Lovikagrå på bilden som vi tänkte ha i sovrummet. Den som heter kokos ser väldigt vit ut i verkligheten så den tänkte vi ha i hallen, köket och vardagsrummet 😍 Kram!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..