ANNONS

Veckans schema

/

Hej hjärtan! Jag tycker att det känns så kul att blogga igen. Jag är så tacksam för er som var inne och lämnade kommentarer på gårdagens inlägg, det gör mig så motiverad att skriva, fota och skapa mer material! Så tusentack för det 😍Innan min lilla paus så brukade jag dela veckans schema och det tänkte jag göra nu med. Utöver det som jag skrivit så ska jag såklart jobba också, men det fattar ni ju utan att jag skriver in det 😉

IMG_8457
MÅNDAGIdag kommer jag att ha en ganska lugn dag. Jag har lite jobb att beta av och sen ska jag träffa min mamma för en fika. Hon vad bortrest hela förra veckan och har nu äntligen kommit hem! Jag saknar henne lite ❤️

TISDAG: Idag kommer jag att ägna hela dagen till bokföring. Jag har skjutit lite väl länge på det så nu har jag väldigt mycket på mitt bord. Jag gör princip all min bokföring själv och sedan låter jag revisorn slänga ett sista öga på det så att allt är rätt i slutet. Men jag tycker att det är fruktansvärt tråkigt med bokföring och svårt också… Haha, fast det är roligare att få behålla dem pengarna och göra det själv än att betala en revisor för att göra något som jag kan själv om jag lägger lite tid på det. 😂 Bra övning är det också!

ONSDAG: Ikväll ska jag och min syster ha sleep over. Det ska verkligen bli jättemysigt! Detta blir första gången som jag sover över i pappas nya lägenhet. Eller ny och ny, dem har ändå bott där i ett år nu. 🙈

TORSDAG: Jag har tid på Socker vaxning Stureplan. Jag brukar göra en brazillian wax var femte vecka ungefär men den här gången så har jag faktiskt bokat in tid för benen och armhålorna också! Det känns skönt att slippa ha med rakhyveln på semestern sååå I WAX IT ALL OF 😉😂

FREDAG: Packa packa packa! Vi ska vara borta i två veckor, först i Miami en vecka och sedan åker vi på en Karibien kryssning veckan efter. Det står på vädret i Miami att det ska vara 30+ hela veckan men också att det ska blixtra… ⚡️Så vad packar man egentligen?

LÖRDAG: Idag bär det av till Miami. Så jag lär spendera större delen av dagen i luften. ✈️  

SÖNDAG: Vi får se vad Miami har att erbjuda. Jag hoppas på sol för då åker bikinin på och så vill jag gå en power walk längs strandpromenaden 😍

2
25

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00