ANNONS

Min morgon

/

Allmänt

,

Inlägget innehåller en annonslänk


BeFunky-collagehhhdaisycrazy
IMG_6930

Godmorgon hjärtan! Mår ni bra idag? Själv så mår jag bra men är trött. Jag vet inte vad det är men de senaste två nätterna har Daisy väckt mig och velat gå ut och kissa mitt i natten. Hon har inte velat gå ut på natten sen hon var en liten valp så detta är jag inte van vid.

Vet ni vad det värsta är? Hon har väckt mig prick 03:00 två nätter i rad nu. Jag har sett för många skräckfilmer för att inte bli rädd av det där… haha! Ni som vet ni vet. Dessutom jobbar Jesper i Uppsala den här veckan så jag är ensam hemma med Crazy-Daisy.🐩

Men nu på morgonen är hon supermysig. Hur gulligt att hon ligger under täcket och bara nosen sticker ut för att hon ska kunna andas? Jag smälter. 😍

Jag var hos

Elisabeth

förra veckan och färgade mina ögonbryn + gjorde lashlift. Det känns så skönt att vakna upp och redan ha bryn och svarta fransar. Jag är ju ganska blond i mig själv så mina bryn syntes knappt nu längre då dem blivit så solblekta 😂 Perfekt nu inför semestern när vi åker utomlands.

IMG_7699
BeFunky-collagehhhdaisycrazy-2

Copyright 2018. All rights reserved.

Till frukost idag gjorde jag en smoothie bowl. Tyvärr är alla mina toppings slut så jag fick äta den utan. Men själva ”smoothien” i sig är så himla god så man behöver faktiskt inte toppings. 😋I den här har jag cirka 200 gram fryst banan och 100 gram frysta jordgubbar. Det är jätteviktigt att bananen är fryst och att man inte har någon vätska i om man vill ha den såhär tjock och krämig. Det krävs en bra matberedare för att orka mixa runt det här och den jag har kan jag verkligen rekommendera, det är den HÄR (klick!!). 

0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00