ANNONS

Dagens outfit | 11 Juli

/

OUTFITS

,

Inlägget innehåller annonslänkar

Kappa – H&M // Topp – LÄNK // Byxor – LÄNK // Skor – Din sko // Väska – LÄNK // Axelrem – LÄNK // Klocka – LÄNK // Armband – Thomas Sabo & PandoraHej hjärtan! Har ni haft en bra dag idag? Min dag har gått sjukt fort, jag var uppe vid 7 imorse och åkte in till stan, sen hem en snabbis för att hämta Daisy och sen satte jag mig direkt med bokföringen och nu är plötsligt klockan sex på kvällen?

Det är dock väldigt skönt. Jesper har jobbat i Uppsala hela den här veckan och sovit kvar där så jag har varit ensam hemma. Jag saknar honom jättemycket, när man är van att aldrig vara ensam hemma så blir det så påtagligt när man väl är det.

Förresten, som ovan ser jag ut idag! Jag tycker själv att det blev en rätt schysst outfit även om det faktiskt känns som myskläder 😂 Detta är ju det bästa som finns? Alltså när man hittar kläder som är snyggare än ”mysbyxor” men egentligen är just det! Så skönt 😍 Jag har länkat allt som jag hittat här ovan. Det som inte är länkat är för att jag har köpt det för ett år sen eller mer.

1

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00