VLOGG | 12 Juli 2019

Godmorgon hjärtan! Hoppas att ni har sovit gott inatt och är utvilade. 💗Jag själv har sovit gott men är verkligen inte utvilad… haha! Jag var uppe och redigerade dagens vlogg till sent samt packade. Jag fick 5 timmars sömn inatt och mer än så hann jag tyvärr inte. Aja, jag har ändå 12 timmar på planet som jag kan försöka sova ikapp det på. 😅👍🏼

Som ni ser så har jag äntligen filmat en vlogg! Det är typ en månad sedan sist vilket verkligen inte är likt mig, jag förklarar varför i videon. Hoppas att ni kommer att gilla den 💗

 1. Sommarens bästa är min nya lägenhet, att jag äntligen fått riktig hjälp för min ätstörning och har släppt all kontroll och att du börjat blogga och lägger upp en ny vlogg. 🌸❤ Hoppas att ni får det bra i Miami och på den andra resan! 🤗💕

  1. Åh, grattis till din nya lägenhet! 😍 och så skönt att du får hjälp med din ätstörning, jag hoppas verkligen att du mår bättre snart 💗
   Tusentack för att du delar ned dig! Stor kram finis och lycka till 😍💗

 2. Julia skriver:

  Så himla kul att du börjat blogga igen! Och hoppas även på mer videos på youtube, gillar verkligen dessa och får mig alltid på bra humör. Ska kolla in denna nu, kram ❤️

  1. Vad glad jag blir att du känner så! Och Tusentack för att du tar dig tiden att lämna en kommentar, det blir så mycket roligare att blogga när jag ser er i kommentarsfältet 💗💗💗

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..