ANNONS

IM IN MIAMI BEACH

/

Allmänt

,
E119F1B6-FACC-4B90-9B79-B2BA7027F7A4

På Arlanda igår 

Godmorgon fina! Jag vet att klockan i skrivande stund är efter tre på eftermiddagen i Sverige men i Miami är den nio på morgonen och jag sitter i skrivande på Starbucks och äter frukost.

Resan hit igår gick jättebra men det var en lång dag. Vi åkte och lämnade Daisy hemma hos mamma vid 10 på morgonen och sedan bar det av. När vi kom till hotellet var klockan fem på morgonen k Sverige så ni kan ju gissa om jag var trött?! 😂Det var ganska bra ändå för nu sov jag så att jag hamnade i takt med tids zonen här.

Jag har verkligen precis vaknat så har knappt hunnit kika på hotellet eller omgivningen. Men jag ska självklart visa bilder på det senare! ❤️

0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00