ANNONS

Första dagen i Miami

/

Inlägget innehåller annonslänkar.
Nu har vi haft vår första dag i Miami. Den har varit riktigt bra! Det har varit strålande sol och 32+ hela dagen.

IMG_0168
Vi bor i ett jättefint hotellrum som jag tyvärr inte har fotat, men det finns video på min instagram story! Men utsikten från vår balkong har jag fotat. Jag blev så glad när jag såg att vi har havsutsikt. Magiskt 😍

BeFunky-collage-2
Vi promenerade till Starbucks och åt frukost på morgonen och sedan la vi oss vid poolen fram tills middagstid. Havet ligger 30 meter från poolen så vi badade på båda ställena. Havet var riktigt varmt, det svalkade inte ens så det blev mest bad i poolen som var något svalare.

BeFunky-collage
2 spegelselfies på rummet. Den ena innan poolen och den andra efter. 😉 Min bikini är ny inför den här resan, tyckte att den var riktigt fin (och skön) så vill tipsa om den till er. HÄR finns överdelen (LÄNK!!) och HÄR är underdelen (LÄNK!!)

IMG_0224
IMG_0226
IMG_0232
På kvällen åt vi middag på hotellet hela gänget. Det är jag, Jespers pappa Micke, syster Lina och systerson Brooklyn samt Jespers farmor och farfar och sen såklart Mickes sambo Eva och hennes två barn Ludde och Jennifer. ☺️ Vi är här på födelsedagsresa för att fira Mickes 50 årsdag, så därav att hela familjen på den sidan åkt hit. 💗

FullSizeRender
IMG_0242
IMG_0243
IMG_0247
Efter middagen gick vi upp på sky baren på hotellet och beställde in lite drinkar. Jag tog en mojito såklart! Jag gör alltid det 😉Han som gjorde drinken snålade inte på alkoholen och jag kände mig påverkad efter halva drinken. Jag dricker ju så sällan alkohol så hehe, jag är lättpåverkad.

5
56

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00