ANNONS

Miami del 1

/

Semester

,

Hej hjärtan! Det blev bara  inlägg från Miami medan jag var där men det kommer att komma fler nu. Jag kom fram till att medan jag var där så ville jag inte lägga tid på att sitta vid datorn. Det här var den första semester på 7 år som jag inte har skrivit eller filmat varenda dag av min ”lediga” tid och det var så så skönt.  Den här resan blev jag bjuden på av Jespers pappa och jag var där med Jespers släkt och jag kände att jag ville vara 100% närvarande. Men jag har fotat massa och jag tänkte att jag skulle skriva om hela resan och dela med mig av allt men nu i efterhand är jag är hemma. Så första delen kommer nu!

BeFunkyhy6-collhy7age
En mysig rutin som vi fick på hotellet var att vi varje morgon ställde klockan på 07:30 och gick upp på taket och yogade. Det var nämligen yoga varje morgon mellan 08:00-09:00. Det var så skönt att starta dagen med en timmes stretching, meditation och andning innan vi gick upp på rummet och dukade upp med färska bär och grekisk yoghurt på balkongen. 🙂

BeFunky87hy6-coll87hy7age
Efter frukosten gick vi ner till poolen där lilla Brooklyn och Lina redan var nere (varje dag). Under tiden vi var i Miami så såg varje morgon ut så och vi badade och solade hela förmiddagarna. Perfekt enligt mig!

BeFu6nky87hy6-co1ll87hy7age
Vi var 10 personer som reste ihop, vi åt middag tillsammans nästa varje dag men lunch delade vi upp oss på. Förutom en dag då vi gick till ett ställe som hette ”The carrot” om jag inte minns fel… Där kunde man beställa växtbaserad mat; allt från acai bowls, sallader och burgare. Jag tog självklart en acai bowl. 😉
På bilden till höger är jag med Eva (Jespers pappas sambo)

IMG_0970

På hotellet så delade jag och Jesper rum med Lina (Jespers syster) och Brooklyn. Eller vi hade varsitt rum men det fanns en dörr inne i rummen som vi öppnade så att det blev ett stort rum av våra varsina. Det var verkligen så så mysigt att ha det så! Så lilla Brooklyn kunde springa emellan hela tiden. När vi flyttar sen nästa vecka så kommer vi att bli grannar med Lina och Brooklyn förresten, så mysigt! 😍

Be7Fu6nky87hy6-co1ll87hy7age
IMG_1102
hBe7Fu6nky87hy6-co1ll87hy7age
Detta var en av de bästa kvällarna i Miami. Jag och Jesper gick ut själva en stund på kvällen. Vi promenerade närmre 7 kilometer längs den långa stranden utanför hotellet. ❤️ Det fanns massvis med tvättbjörnar som sprang runt. Såååå söta 😫

hBe7Fu6nky87hjy6-co1ll87hy7age
Älskar den här klänningen! 😍
Klänning – LÄNK (annonslänk)
IMG_1269
IMG_1274
Den här kvällen tog Micke hand om Brooklyn så jag Lina och Jesper åkte till Miami Down Town och åt middag och drack drinkar på Sugar East. Det var ett jättetrevligt ställe som jag varmt kan rekommendera om du någon gång är i Miami. Utsikten från baren på taket var helt otrolig! 😍

IMG_1130
6919c88c-5c86-4e68-8cf1-4fd9377451ca
IMG_1119
Ännu några bilder från en förmiddag vid poolen. 🙂

90b98a43-9546-4607-ad7c-6d9c7de631b0
38444a7b-5908-4f5e-ba26-3a98190e7f05
Det fanns inte jättemånga restauranger precis i närheten där vi bodde på hotellet. Men vi hittade en jättemysig italiensk restaurang med massa god pasta och pizza. 😍 Som ni ser så är alla bilder i detta inlägget fotat med olika mobiltelefoner. Det kommer att vara lite så nu när jag visar bilder från semestern då jag la allt med jobb åt sidan och lämnade min bloggkamera hemma. 🙂

4
15

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00