ANNONS

Key West – Florida

/

Det här var en av de bästa dagarna som vi hade under den veckan som vi var i Miami. Vi gick upp tidigt på morgonen och blev upphämtade av en buss klockan 6 på morgonen som körde oss ut till Key West. Guiden sa att det skulle ta cirka 3 timmar att åka dit, gissa hur lång tid det tog? SEX, 6, timmar!! Vi var framme vid 12. Men den långa resan dit var så så så värt det. 😍

IMG_1309

Staden Key West är den västligaste av Florida Keys-öarna. För att komma dit så åkte man på broar mellan alla öarna och på bilden ser ni hur det såg ut. Det var verkligen så fint och riktigt häftigt att åka mellan öarna och ha havet på vardera sida. Wow!

IMG_1390
BeFunky-colj09873265lage
Outfiten dagen till ära: Klänning – LÄNK (klick!!) – Annonslänk
Key West var verkligen en av de finaste städerna som jag har varit i. Jag gick runt och bara tittade på husen i extas. ALLA hus var så gulliga och målade i fina pastellfärger. Ni ser på bilderna ovan bara hur fina färger det var på fasaderna!! 😱

IMG_1331
IMG_1391
Key West är som sagt den sydligaste staden i USA och här på bilden ovan ser ni den sydligaste punkten. Vi kände att det var ett måste att promenera dit bara för att ha sett det. 😉

IMG_1356
IMG_1375
Ni som har följt mig länge vet ju att glass är det godaste jag vet. Jag skulle helt ärligt kunna äta det varje dag. 🤤 Så när jag såg det här huset men en skylt som säger ”Fresh Homemade” så var jag tvungen att gå in. Glassen var verkligen typ en av de bästa jag ätit, enda minus var att det var 35 grader varmt och glassen smälte så fort jag steg utanför dörren 😅 Men stället var så så fint precis som resten av staden. Ni ser borden utanför? Alla bord och parasoller var i olika färger som orange, rosa, turkos, gul och grönt. 😍

IMG_1446
IMG_1392
IMG33_1456
IMG_1404
Efter glassen blev det en tyst och lång promenad till stranden. Varför promenaden var så tyst var för att både jag och Jesper höll på at dö svett-döden och ni alla vet att man blir ganska lättirriterad när det blir sådär brutalt varmt att man känner som att man ska bryta samman nästkommande sekund. Det var brutalt varmt det var och jag gick runt i en stickadklänning och vi gick vilse påvägen 😂 Vi kom tillslut fram till stranden och det första vi gjorde var att skynda till duschen på stranden och svalka oss vilket gjorde att stämningen blev bättre ganska direkt. Tyvärr var det väldigt mycket algblomning i havet så det var inte rekommenderat att bada… Men men, stranden var åtminstone väldigt fin utöver algerna och det fanns ju en dusch. 😍

IMG_1461
IMG_1463
9d01jhuo2b57-a333-435b-9482-164e8087e710
Efter stranden började vi promenera tillbaka in till staden och mötte upp resten av gänget för en sen lunch på Hard Rock cafe innan det var dags att åka tillbaka till Miami igen. Vi hade verkligen en jättebra dag i Key West och jag vill verkligen rekommendera att ni åker dit och spenderar en dag om ni någon gång besöker Miami. 🙂

3
18

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00